UniBaby

Bebekleri doğduğundan beri Uni Baby Yenidoğan kullanmaktan vazgeçemeyen annelere müjde!!...

Cuma günü kapımda Ataman Kimya nın gönderdiği koliyi görünce çok sevindim. İçinde Uni Baby nin yeni serisine ait Uni Baby Pure, Uni Baby Natural, ve Uni Baby Cream ıslak havlu serilerinden vardı. Hepsini denedim.. İlk olarak şunu söylemeliyim bu üç ürünün üçünde de "alkol, paraben, ve boya" yok, ikinci olarak da ürünlerine tek elle, otomatik açılır kapak eklemişler ki çok pratik olmuş.


*** Uni Baby Natural; %100 organik papatya suyu, %100 organik aloe vera içeren  adı üstünde naturel bir ürün. Papatya suyu cildi enfeksiyonlara karşı korurken, yatıştırıcı etkisi cildi rahatlatıyor. Aloe vera ise sakinleştirici, kızarıklık giderici ile bebeğinizin tahriş olmasını engelliyor. İçinde bulunan gliserin ise nemlendirici özelliği taşıyor.

 




*** Hassas ciltli bebekler için özel olarak geliştirilen Uni Baby Pure ıslak “pamuk” mendil, Uni Baby Yenidoğan kullanımını tamamlayan bebeklerde devam mendili olarak kullanılabilir.









*** Uni Baby Cream, pişik önleyici krem içeren Türkiye deki tek ürün... içeriğindeki allantoin ve badem sütü sayesinde düzenli kullanıldığında pişiği önler ve bakım yapar.



1 yorum:

  1. Bende unibaby den başka mendil kullanmadım, memnunum.blogger anneyim canım, takipteyim, beklerim bloguma :))

    YanıtlaSil